KLPD virus

Sinds enkele maanden is het KLPD virus actief. Dit virus komt ook voor met de benamingen Buma Stemra virus (een variant van het KLPD virus), het politie virus, het Sabam virus of het Korps Landelijke Politie Diensten virus.

 

Het virus heeft reeds veel computers en laptops geïnfecteerd. Bestrijding van het virus is goed mogelijk. Aangezien er reeds verschillende versies bestaan van dit virus kunt u het beste contact opnemen. Het verwijderen kost € 35,-.

 

Let op! Ga niet in op de wens van het virus om € 100,- te betalen om van de melding af te zijn. U zult na een week verlost te zijn, weer het virus in beeld krijgen.

Contact kunt u opnemen met: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bellen met 06 - 281 70 374.

 

Hieronder staan de 4 virussen waarover het hier gaat. Er zijn reeds nieuwere varianten waarbij een webcam gebruikt wordt welke een foto van u maakt. Dit is puur om het dreigender te maken.

 

KLPD virus

 

Politie virus

 

Sabam virus

 

Buma Stemra virus

Contact Laptop Scherm Groningen

Contact met Laptop Scherm Groningen

Nieuw laptop scherm nodig? Bel of mail.

tel: 06 - 281 70 374
e-mail: info@laptopschermgroningen.nl

Beoordelingen van klanten

A. de Zwart uit Hoogkerk - "Nadat onze zoon zijn laptop had laten vallen heb ik contact opgenomen met Laptop Scherm Groningen. Waar de concurrent 160 euro of meer vroeg was ik hier voor 120 euro klaar. De service was uitstekend en erg snel!"

Beoordeel Laptop Scherm Groningen op Marktplaats.nl

Computer gerelateerd nieuws